Iskustvo korištenja Psorilax

Ovu pricu nam je poslao Valeria iz Poljske. Djevojka govori o učinkovitom kozmetičkom krem protiv psorijaze, osobnom iskustvu i pobjede nad bolešću.

Pozdrav svima! Zovem se Valerija, ja živim u Poljskoj. Htjela ispričati vam svoju malu priču o tome kako sam stekao iskustvo u borbi protiv psorijaze, bojeći se nositi kratke haljine, otvorene majice i izaći na plažu ljeti više od pet godina. Moja priča je to bolest koja se zove psorijaza, kompleksi, stidljivost i uspješno prevladavanje svih tih problema.

Svoju priču ću početi s toga, da sada imam 22 godine i još sa 15 godina sam počela patiti od kožnih smetnja i osipa. Prvo mi se činilo kao da je to običan osip, od kojih pati svaki drugi tinejdžer, ali sve je bilo puno ozbiljnije i imalo ne tužne posljedice. Kako je samo u 15 godina liječnik stavio mi je dijagnoza psorijaze tijekom drugog liječnički pregled, dobila sam pravi udarac na svojoj psihi, jer su shvatili da je to bolest komplicirati moj život, ja sam mislila da ću prestati svidjeti dječacima, a djevojka će me zaobići strane. Prvi put dok sam bila apsolutno nikakve mjere, tako i bilo. Onda je doktor prepisao mi je neku mast, ali ona nije pomogla, a iskustvo je njegova uporaba nije bio učinkovit. U međuvremenu psorijaza je samo povećan je i počeo dostaviti takve nevolje, kao što su peckanje, svrbež. Roditelji nisu imali novca da me poslati na kvalitetnoj osobi, tako da dugo vremena sam stavi s bolešću, snažno ga skrivala i zaradio sebi veliki broj kompleksa. Mi nije pomoglo korištenje domaćih kreme, masti i drugih sredstava, ja sam neko vrijeme išla u solarij, ugostio sunčanje, stalno progutati tablete, uglavnom antibiotike, ali takvo iskustvo korištenja lijekova i sredstava samo na vrijeme uguši bolest.

Iskustvo korištenja Psorilax

Prije godinu dana sam upoznala svog prijatelja iz razreda, koji je do nedavno bio pate od psorijaze. On mi je rekao da je koristio kozmetički ljekovito sredstvo Psorilax koji mu je pomogao da biste dobili osloboditi od kožnih osipa, piling, svrbeža i bez oklijevanja ići u majice, ne skrivati svoju kožu ruku od znatiželjnih očiju. Pomislila sam da bi bilo lijepo pokušati koristiti ovaj lijek, iznenada barem to mi pomaže, i to se doista dogodilo! Nakon tri primjena sam otišao svrbež, crvenilo na tijelu je prestala biti crvene, a nakon završetka tečaja koža postala glatka, lijepa. Kao što je put moj oporavak je pao na ljetne sezone, mi smo sa svojim prijateljicama krenuli u Tursku na more.

Nadam se da vam je bio koristan moja iskustva i alat Psorilax pomoći će vam zauvijek zaboraviti o takvom problemu kao što je psorijaza.